TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

LIMBA GERMANA

 

LIMBA GERMANA

 
Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:
 
MiniGruppe (4-5 ani)
Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima data in contact cu limba germana;
Activitati distractive de tip joc, cu ajutorul muzicii, cuprinzand notiuni accesibile varstei prescolare;
Accent pe familiarizarea cu sunetele limbii germane si pe socializare;
Materiale atractive, destinate copiilor mici (planse colorate, papusi, jocuri, CD-uri).
 
Fit in Deutsch 1 (5-6 ani)
Se adreseaza copiilor care au avut contact cu limba germana, avand notiuni in aceasta limba, sau celor care au urmat cursurile MiniGruppe;
Activitatile incluse sunt distractive si usor de realizat de catre copii, punand accent pe joc si joaca, dar expunandu-i, in acelasi timp, la notiuni primare de limba germana;
Accent pe invatarea prin joc, pe notiuni de baza din limba germana;
Materiale cu grad de dificultate superior celor din MiniGruppe (planse colorate, papusi, povesti ilustrate, jocuri, CD-uri).
Invatarea e activa si usoara, datorita materialelor diverse si expunerii doar la limba germana.
 
 

LIMBA GERMANA#1

Inapoi

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: