TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

 

 

 

PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE

Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive la frumos, capabil de a sesiza, intelege sicrea frumosul din natura si de langa noi, datoria noastra de dascali este de a gasi calea de la frumos la sufletul copilului.Din multiplele posibilitati de cultivare a creativitatii in cadrul activitatilor optionale,un accent deosebit se poate pune pe activitatea de pictura,modelaj,tapiserie.
Aceasta modalitate asigura insusirea unui limbaj plastic deosebit, cultiva gustul pentru frumos, formeaza un copil capabil sa descifreze mesajul lucrarilor de arta. Totodata ne ofera posibilitatea de a descoperi modul in care prescolarul vede sau intelege diferite lucruri ce l-au impresionat mai mult si i-au retinut atentia,exprimandu-si,astfel,interesele si nazuintele.

 

Prin PICTURA copilul se simte mai important,descoperind o alta varianta de exprimare a ceea ce simte.

MODELAJUL ajuta copilul si la dezvolatrea muschilor mici ai mainii care sunt atat de solicitati odata cu inceperea scolii.

 

TAPISERIA este o arta textila care stimuleaza creativitatea copiilor dar si lucrul cu mana. Ei vor invata sa lucreze obiecte utile, dar si pentru joaca (suport cana,rochite,zmee,covorase etc), avand satisfactia ca au fost create chiar de propriile manute.

 

Optionalul/Clubul PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE ofera copiilor conditii de exersare a deprinderilor insusite in cadrul activitatilor frontale, dar mai ales de aplicare in mod creator, in conditii noi, a priceperilor dobandite anterior, este o modalitate de exprimare pentru copii .


 

 

 


PICTURA,MODELAJ TAPISERIE#1

Inapoi

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: