TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

SAH

 

 

SAH

Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?

 

Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si de a evidentia propriile capacitati, favorizand interactiunea tuturor factorilor psihici ce contribuie si influenteaza activitatea de cunoastere, dezvoltarea curiozitatii si dorintei de a dezlega tainele acestuia.

 

Copilul este lasat sa observe, sa deduca, sa calculeze, ceea ce ii va permite sa-si dezvolte inteligenta, sa si-o amplifice, incita gandirea lui, ii limpezeste mintea si-i bucura inima. Va fi fericit cand va gasi solutia inaintea coechipierului sau.

 

Sahul se poate invata inca din copilarie, un drum de multe ori anevoios, prin dificultatile intampinate, dar incantator prin satisfactiile spirituale si intelectuale oferite o data cu fiecare pas spre intelegerea superioara. Initierea de la o varsta timpurie, sub indrumarea unui profesor, conduce la depasirea dificultatilor intampinate in invatarea principiilor, legilor si regulilor care il guverneaza. Copiii vor invata regulile jocului, valoarea pieselor, cunostinte elementare despre cele trei faze ale partidei, aplicarea principalele procedee tactice, punerea in practica a notiunilor invatate, totul va fi ca opoveste.


 

 


SAH#1

Inapoi

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: