TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

TEATRU

 

TEATRU

 
Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.
 
Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii si spontaneitatii ,iar prin activitatile propuse se creaza deasemeni un cadru propice relationarii ,socializarii, exprimarii libere a tuturor copiilor si posibilitatea manifestarii spiritului lor creativ.
Formarea imaginii de sine a copilului se face prin raportare permanenta la lumea din jur, iar copiii au nevoie de modele pozitive sau negative cu care sa se identifice sau sa se compare. Dezvoltarea gandirii narative este esentiala in dezvoltarea personalitatii copilului,acest lucru presupune parcurgerea unor texte adecvate fiecarei varste.
 
Numai in mana unui papusar pasionat, gata sa transmita, dintr-un suflet puternic si bogat, frumusetea si bucuria, revolta si entuziasmul, numai in mana lui va reusi PAPUSA sa traiasca, sa emotioneze, sa fie crezuta de public si luata in serios!
 
 
Nu sta pe ganduri!
 
Alege optionalul/cercul Teatrul de Papusi sau Arta dramatica.
 
 

TEATRU #1

Inapoi

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: