TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

MISIUNEA ȘI VIZIUNEA

 Misiunea Grădiniței EURO KID

 

 

                   La Grădinița EURO KID, copiii sunt educați dintr-o perspectivă deschisă, rolul cadrelor didactice fiind acela de a-i introduce în tainele cunoașterii, de a le facilita integrarea într-un mediu educațional complex și competitiv. Alături de personalul unității de învățământ ei avansează în parcurgerea etapele educaţiei preşcolare, intrând într-o lume a cunoaşterii şi a descoperirii plăcerii de a învăţa în fiecare zi.

 

 

 

Viziunea Grădiniței EURO KID

 

 

            Grădinița EURO KID își propune să formeze copiilor de vârsta preșcolară o personalitate armonioasa, creativă, atașată valorilor naționale și europene, inspirându-se în acţiunea sa educativă din principiile pedagogiei, asigurând un cadru educațional cât mai variat și performant. Îşi propune, totodată, să fie o grădiniță în care, bucuria de a fi copil să se manifeste firesc şi să devină zestre sufletească, resursă de valori, pentru adultul ce se va integra în societatea viitoare.


MISIUNEA ȘI VIZIUNEA#1MISIUNEA ȘI VIZIUNEA#2

Inapoi

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: