TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

After school

 

AFTER SCHOOL
 
Un nou an scolar?
 
Oare e suficient cat invata la scoala?
Sa-l pregatesc la engleza?
Cu cine sta pana vin acasa?
 
EURO KID After-School este acum raspunsul la intrebarile de mai sus, oferind parintilor solutii pentru educarea si supravegherea copilului dupa orele de scoala, prin urmatoarele servicii dedicate copiilor din clasele primare: 
Supravegherea copilului pana la intoarcerea parintilor de la serviciu
Efectuarea temelor zilnice sub indrumare specializata (invatatori calificati)
Limba engleza zilnic, metoda britanica, rezultate imediate
Petrecerea timpului liber in mod placut si util
Metode de predare Kites educational care pun accentul pe lucrul individualizat, tinandu-se seama de personalitatea fiecarui copil, incurajandu-se in acelasi timp lucrul in echipa,competitia si afirmarea
Spatiu interior si exterior propriu
Cluburi de Teatru, Desen, Limba germana, Limba franceza, Studii europene, Dansuri
La cerere: Transportul copilului de la scoala 
La cerere: Masa de pranz in sistem catering
Toate activitatile sunt astfel concepute incat copilul sa petreaca orele de dupa scoala in mod placut si relaxant.
 
Programul pentru vacanta
 
Euro Kid After School ofera :
- programul de limba engleza pentru vacanta 
- efectuarea temelor de vacanta
- cluburile Teatru, Desen, Limba germana, Limba franceza, Studii europene, Dansuri
- excursii locale si in judet
 
Prin intermediul acestui program de vacanta venim in intampinarea parintilor care doresc pentru copiii lor petrecerea unei vacante frumoase si utile.
 
Va asteptam!
 

 

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: