TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

Despre noi

 

DESPRE Grădinița EURO KID  
 
Grădinița Euro kid este autorizată de Ministerul Educației Nationale
 
De ce EURO KID?
 
Activitatea instructiv-educativa care pe care o desfasoară Grădinița EURO KID Iasi este una care se bazeaza pe valorile europene promovand un îvatămant competitiv,adaptat particularitatilor de varsta si individuale ale copiilor.
Centrul educaţional EURO KID din Iasi este o mica societate, o a doua familie, un loc unde se poate practica educatia europeana, spatiul unde se asigura nu numai un volum important de cunostinte, dar se formeaza si mentalitati moderne si deschise.
 
MISIUNEA GRĂDINIȚEI EURO KID  IASI
 
Misiunea Grădiniței EURO KID din Iasi este de a asigura un viitor european copiilor, accesul la o educatie complexa si echilibrata, raportandu-se permanent la standardele si practicile Uniunii Europene.
Pentru realizarea misiunii,  Grădinița EURO Kid si-a propus :
- Crearea unor conditii spirituale si materiale favorabile vietii intr-un cadru formal modern,corespunzator normelor si valorilor europene.
- Satisfacerea nevoilor fiecarui copil de a se simti util, legat de altii, dar si autonom.
- Sa asigure fiecarui copil conditiile pentru cea mai buna, completa si utila dezvoltare, in parteneriat si colaborare cu actorii sociali, promovand toleranta si intelegerea intre copii.
- Respectarea drepturilor fundamentale ale omului, cu prioritate ale copilului si valorizarea fiecarui participant la actul creativ.
- Aplicarea prevederilor tuturor normelor legale si actionarea in sensul reformei invatamantului romanesc.
- Pregatirea psiho-pedagogica, metodica si practica a viitoarelor educatoare se raporteaza la cote de exigenta maxima.
Prescolarii sunt primii beneficiari ai investitiilor societatii, dar si viitorii adulti care trebuie sa fie capabili sa asigure dezvoltarea societatii .
 

 

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: