TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

Oferta educationala

  Director, prof.Pamela Maria Darie                                                    

Pasiunea pentru educaţie a început în anul 1995, când m-am înscris la Liceul Pedagogic, specializarea învăţător-educator. Apoi am urmat Facultatea de Drept din cadrul Universităţii  “Al.I.Cuza” Iaşi, sperând că voi urma o carieră în drept. Naşterea primului copil m-a determinat să revin la vechea mea pasiune, cea de cadru didactic.

 Am pornit proiectul “Grădiniţa Euro Kid”pe termen lung, în care am investit mult suflet şi energie pozitivă, construind o grădiniţă în care copiii să se dezvolte modern, să fie pregătiţi din punct de vedere fizic, emoţional şi cognitiv.

 Cu o experienţă de 20 ani în învăţământ (învătătoare, educatoare şi profesor), pot susţine că principala mea calitate este acea de a te pune la dispoziţia copiilor, de a le înţelege universul, de a le sesiza interesele.

Scopul principal al activităţii mele instructiv-educative este acela de a asigura calitatea educaţiei şi totodata de a contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Tot timpul am căutat să identific si să implementez diferite strategii privitoare la motivarea, sprijinul si încurajarea copiilor.

Mă preocupă promovarea unei educaţii incluzive, care să evite discriminarea de orice natură şi să asigure fiecărui copil condiţiile pentru cea mai bună, completă şi utilă dezvoltare.

Sunt preocupată de perfecţionarea continuă, am participat la o multitudine de concursuri judeţene, naţionale şi internaţionale, coordonez un Proiect European Comenius, sunt coordonator SNAC, consilier educativ, coordonator CEAC, membru al Consiliului Director de la Palatul Copiilor Iaşi.

Consider că am o bună capacitate de comunicare, cu orice persoană, la orice nivel social sau educaţional, un stil de lucru dinamic şi eficient, posibilitatea de a mă adapta la nou şi dovedesc un spirit de echipă deosebit, competenţe dobândite în activitatea mea didactică.

Sunt dedicată misiunii şi viziunii Grădiniţei Euro Kid. Este modul meu de a aduce o contribuţie la dezvoltarea unei societăţii europene.

 

 Oferta Educațională 
 
Gradinita Euro Kid din Iasi este autorizată de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul de ministru nr. 3622 din 19.06.2014  și  functionează cu grupele de varsta: 2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani şi 5-6 ani.
Variantele de program:
-program scurt cu pranz: 7.00-13.00
-program lung : 7.00-18.00
-program sambata:8.00-13.00( optional)
 
Oferta educaţională de bază:
 
In cadrul activitatilor incluse in taxa de scolarizare, se va respecta curriculum-ul national pentru învăţământul preşcolar.
Categoriile de activitati de invatare prezente in Planul de invatamant preprimar sunt : Jocuri si activitati didactice 
aleseALA, Activitati pe domenii de invatare/experientiale, ADE si Activitati de dezvoltare personala, ADP.

  Copiii odata ajunsi la gradinitatrebuie sa gaseasca zone placute si interesante de exploratnumite centre sau

 arii de stimulareunde intalnesc o multime de materiale  pregatiteactivitati care ii ajuta pe copii sa socializeze in mod progresiv si sa se initieze in cunoasterea lumii fizice si a mediului social.

         Dupa sosirea tuturor copiilor, are loc Intalnirea de dimineata, cu reale valente socio-comportamentale, precum si comunicarea evenimentului zilei/stirea zilei. Urmeaza  completarea calendarului naturii, conform timpului de afara si li se comunica Mesajul zilei, in stransa legatura cu tema sau proiectul stabilit pe zi/saptamana.

         Jocurile si activitatile didactice alese,se desfasoara frontal, pe grupuri mici, in perechi sau individual, copiii bucurandu-se de mobilitate si de libertatea de optiune.

         Alte activitati inserate in Curriculum sunt Rutinele, activitati reper, dupa care se deruleaza intreaga activitate a zilei si Tranzitiile, care constituie liantul dintre activitati, copilul trecand usor de la o activitate la alta, contribuind la integrarea continuturilor din ziua respectiva.

Un spatiu amplu in gradinita il ocupa Activitatile pe domenii de invatare/experientiale, ADE, care sunt activitati integrate sau pe discipline, desfasurate cu copiii in cadrul unor proiecte planificate, in functie de temele mari propuse de Curriculum, precum si de nivelul de varsta , de nevoile si interesele copiilor din grupa. Continuturile acestora trebuie legate de realitatea inconjuratoare si de experienta copilului, combinandu-se contexte ale mai multor componente curriculare. Aceste Domenii experientiale sunt: domeniul limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic si creativ, psihomotor, la care se adauga studierea limbii engleze zilnic si numeroase activitati educative:

- om, societate si creativitate
- curs de cultura generala
- curs de educatie europeana si drepturile copilului
- curs de bune maniere
 
 

Activităţile instuctiv-educative desfăşurate în grădinița de copii sunt variate şi interesante şi 

 

 

trebuie  capete acea nota de firesc si naturalete care nu stresează  şi nu crează emoţii negative 

 

 

copiiloravând o forma frumoasa şi coerentăasemenea unei povesti captivantegânditî bine

 

 

dar de fiecare dată altfel.

 

 
 

PREŢURI

 

 
PREŢURILE INCLUD SI LIMBA ENGLEZĂ

 

TAXA PROGRAM LUNG 900 LEI + 15 lei pe zi masa 

 

 


 

 

TAXA PROGRAM SCURT 800 LEI + 12 lei pe zi masa

 

 

 

 

Ca activitati optionale, Gradinita Euro Kid Iasi va propune:
 
- limba germana (2 activitati de 30-40 min.saptamanal)
- pictura, modelaj si tapiserie (2 activitati de 30-40 min. saptamanal)
- cursuri de dans si aerobic (2 activitati de 30-40 min. saptamanal)
- teatru pentru copii (1 activitate de 30-40 min. saptamanal)
- musical english(1 activitate de 30-40 min. saptamanal)
- orga (1 activitate de 30-40 min. saptamanal)
 
   La sfarsitul saptamanii, parintii  primesc Fisa Saptamanala ( cu activitatile pe care copii lor le-au desfasurat in acea saptamana). 
Organizarea de serbari in functie de evenimentele importante ale anului in gradinita.
Participarea la concursuri, festivaluri, targuri, expozitii.
Implicarea in campanii sociale si umanitare.
Organizarea de activitati demonstrative cu participarea parintilor.
Consilierea psihologica a copiilor prin grija unui psiholog-logoped.
Vizite la muzee si alte obiective culturale in functie de varsta copiilor.
Asistenta medicala zilnica asigurata de un asistent pediatru.
 
Variantele de meniu vor fi stabilite impreuna cu parintii si asistentul medical.
Transportul poate fi asigurat de masina gradinitei.
Gradinita Euro Kid Iasi va functiona 12 luni pe an de la 1 septembrie pana la 30 august.
 
 

Pentru a ne cunoaste mai bine, va asteptam cu drag la Gradinita Euro Kid!

 

 Grădiniţa este situată la poalele Pădurii Vişanilor, ferită de poluarea şi aglomeraţia urbană.

 

VĂ AŞTEPTAM ŞI LA GRĂDINIŢA DE VARĂ ! 

 

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: