TEL: 0723.207.631 | 0722.287.995 contact@eurokid-iasi.ro , Str.Cazangiilor,nr. 2, IASI

Resurse

RESURSE

 
RESURSE MATERIALE 
Gradinita particulara Euro Kid din Iasi funcționează intr-o cladire spatioasa dotata la standardele U.E.
 
Baza materiala este formata din:
 
- sali de grupa a cate 70 m.p. fiecare,particularizate pe grupe de varsta
- sala pentru luat masa 30 m.p.
- 2 grupuri sanitare moderne
- dulapioare personalizate
- spatiu de joaca
- cabinet medical
- materiale didactice
- jucarii si jocuri adaptate fiecarui nivel de varsta, pentru a ajuta dezvoltarea creativitatii,comunicarii si motricitatii.
 
Tot mobilierul gradinitei EURO KID Iasi va fi nou si dotat conform standardelor U.E.
 
RESURSE UMANE 
Educarea copiilor se va realiza cu daruire si competenta de catre cadrele didactice ajutate de un personal nedidactic.
 
Personal didactic:
- educatoare cu gradul didactic II, cursuri universitare si/sau postuniversitare
- profesori pentru optionale, la alegerea parintilor (pictura, teatru, muzica, dans, sah, germana, franceza).
 
Personal nedidactic:
- medic pediatru si asistenta medicala
- supraveghetoare
- securitatea copiilor si a gradinitei este asigurata de o firma de paza
 
Cadrele didactice sunt preocupate in permanenta de propria dezvoltare si formare profesionala fiind interesate de actiuni organizate in acest scop (programe de formare si perfectionare, simpozioane locale, nationale si internationale).
 

DANS,AEROBIC,BALET

DANS,AEROBIC,BALET

    Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societatea, respectul pentru celalalt. Totodata, dansul modeleaza (...)

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

PICTURA,MODELAJ TAPISERIE

      PICTURA, MODELAJ, TAPISERIE Arta reflecta nevoia omului de a-si infrumuseta viata, mai apoi intervine nevoia de a crea frumosul pentru sine si pentru cei din jur. Ca fiecare sa devina mai bun, mai frumos, civilizat si receptive (...)

SAH

SAH

    SAH Euro Kid va asteapta la Clubul sau optionalul de sah, pentru a afla de ce sahul este un joc de poveste?   Caracterul atractiv, distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si (...)

LIMBA FRANCEZA

      LIMBA FRANCEZA Invatarea limbii franceze la Euro Kid cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   Les Lapins 1: • Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani (grupa mica), aflati pentru prima data in contact (...)

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

  LIMBA GERMANA   Invatarea limbii germane la Euro Kid se va realiza o data sau de doua ori pe saptamana si cuprinde urmatoarele tipuri de programe:   MiniGruppe (4-5 ani) • Se adreseaza copiilor prescolari, aflati pentru prima (...)

LIMBA ENGLEZA

LIMBA ENGLEZA

  LIMBA ENGLEZA Limba engleza se va studia zilnic prin activitati de tip joc, cu ajutorul muzicii,al poeziilor si povestilor, prin comunicare permanenta, cuprinzand notiuni accesibile fiecarei varste.   invatarea limbii engleze la Euro (...)

TEATRU

TEATRU

  TEATRU   Euro Kid va propune sa alegeti in functie de preferintele si aptitudinile copilului Teatru de papusi sau Arta dramatica.   Teatrul contribuie la educarea gandirii reproductive si creative, inteligentei, imaginatiei, inventivitatii (...)

NOUTATI: